Roos Blufpand opent stembussen Top Twente

Zangeres Roos Blufpand heeft vrijdagmiddag de stembussen van de Top Twente geopend. 1Twente en Tubantia zijn op zoek naar de grootste Twentse hits aller tijden; van Angerfist tot aan Thomas Berge.

Roos Blufpand, die in 2014 met haar debuutalbum kwam, studeerde aan het conservatorium in Enschede en deed er naar eigen zeggen veel inspiratie op voor haar liedjes. “Ik heb heel veel opgetreden in Twente en ik kom er nog steeds vaak terug”, vertelt de zangeres op 1Twente.

Als Roos zelf een artiest aan mag dragen voor de Top Twente, kiest ze voor André Manuel en Ilse deLange. Stemmen op Roos Blufpand zelf kan ook: zij staat met haar nummer ‘Niet Bang’ in de lijst met de mooiste Twentse liedjes ooit gemaakt.

> STEM HIER

Uitleg over de Top Twente gemist? In onderstaand fragment wordt de lijst nog eens uitgelegd.

(Foto: Annina Romita)