1Twente aanwezig op Fields of Joy Festival

1Twente houdt voor jou – gratis en voor niks – ook de leukste evenementen in de regio Twente in de gaten.
Onze 1Twente Event Reporter Jacqueline Rosdorff bezoekt samen met cameraman Koen Francken aankomende zaterdag het Fields of Joy Festival in Oldenzaal. Met meer dan 60 artiesten en een line up met namen als Ali B, De Staat, East17, Miss Montreal, Blaudzun Chef’Special en een goede weersverwachting kan dat bijna niet anders dan een zonnig en vrolijk verslag worden. Op onze radio, tv en online kanalen kun je haar belevingen en interviews terug gaan vinden! Vandaag was Jacqueline bij de perswandeling over het festivalterrein tijdens de opbouw waar ze deze foto’s maakte.

Wil jij óók 1Twente Event Reporter worden? Kijk dan op http://www.1twente.nl/eventreporters voor meer informatie.

FOJ17-backstage-opbouw FOJ17-boomhut-opbouw FOJ17-deco-opbouw