Win elke dag kaarten voor Het Verzet Kraakt bij 1Twente

Terug naar de oorlog, met de grootste dankroof aller tijden. De voorstelling Het Verzet Kraakt in Almelo is er één om nooit te vergeten. Bij 1Twente win je komende 2 weken, elke dag 2 kaarten.

De voorstelling waar voorafgaand een hapje en drankje te vinden is op de waterboulevard in Almelo is al meerdere avonden uitverkocht. 1Twente zorgt dat je erbij bent, met maar liefst 20 kaarten om weg te geven. In de week van 4 t/m 8 september geven we elke dag kaarten weg voor de voorstelling van zondag 10 september. De week erna, van 11 t/m 15 september, kun je kaarten winnen voor de voorstelling van dinsdag 19 september.

Wil je kans maken op deze kaarten, like ons op Facebook en laat ons weten wie jij graag mee zou nemen naar Het Verzet Kraakt.