1Twente radio is nieuw!

We zijn los met de nieuwe programmering op 1Twente radio! De belangrijkste veranderingen hebben we voor je op een rijtje gezet.

Word wakker met Mark Schepers en Bennie Spijkerman in De Ochtendshow van Twente! De heren praten je in hun show bij over het meest opvallende nieuws uit de regio en de rest van de wereld. Ze serveren dit met een sausje van ultieme gezelligheid!

Aan het eind van je werkdag of onderweg naar huis hoor je Ernesto Bleijenberg met De Middagshow van Twente. Ernesto houdt je op de hoogte van alle actualiteiten in Twente en daarbuiten. Zijn ervaring als dj zorgt dat ook muzikaal zijn show strak en creatief in elkaar zit; een genot voor de oren!

Ook mogen we met trots twee nieuwe programmamakers aan je voorstellen. Niels Veurink hoor je iedere werkdag in Twente Werkt tussen 11 en 12 ’s ochtends. Op vrijdagen hoor je Evert Duipmans tussen 12 en 2 in zijn programma “Bijna vrij-dag”. Beide heren ontvingen afgelopen zaterdag in Hilversum nog een lokale omroep award!

1Twente-nieuwe-programmering-eind-2017