De hoogtepunten van de Top Twente editie 2018

Teach-In voerde vrijdag de Top Twente editie 2018 aan met de Engelstalige versie van het nummer ‘Ding-A-Dong’. Zangeres Getty Kaspers was lyrisch. „Dit heb ik allemaal aan jullie te danken. Lieve Tukkers, ik hou van jullie!”, zei ze in de live-uitzending op 1Twente.

De Top Twente, de lijst met de 50 mooiste Twentse liedjes ooit gemaakt, was vrijdag van 15.00 tot 20.00 uur te horen op 1Twente. De lijst is samengesteld aan de hand van stemmen van de luisteraars van 1Twente en de lezers van Tubantia.

Hieronder is de 5 uur durende radiouitzending samengevat in een kleine 3 minuten:

Meer interviews
Tussen de 50 beste Twentse nummers door, spraken de radio-dj’s van 1Twente ook met onder andere André Manuel, zangeres Roos Blufpand, de band PAUW uit Haaksbergen, zanger Jeangu Macrooy en singer-songwriter Jasper Slaghuis. Stuk voor stuk ligt het fundament van hun muzikale carrière in Twente.

Luister de interviews hieronder terug:

(Foto: Emiel Muijderman)