Nieuw kinderprogramma Twente4Kids op 1Twente

1Twente start, samen met Kidsproof Twente, het nieuwe tv-programma Twente4Kids. De streekomroep en Kidsproof willen met het nieuwe programma ouders en kinderen inspireren om er in hun vrije tijd met de kids op uit te gaan en de regio te ontdekken.

Presentator Niels Veurink van 1Twente deelt leuke tips, uitjes en activiteiten die er de komende maand in de regio te doen zijn. Daarnaast gaan kidsreporters zelf of samen met presentatrice Marlieke Gortmaker op stap om meer te weten te komen over de kinderactiviteiten.

Het idee voor een nieuw tv-programma is ontstaan vanuit een samenwerking van 1Twente met Kidsproof Twente. Online platform Kidsproof Twente deelt op www.kidsproof.nl en op social media elke dag de leukste tips voor gezinsuitjes en kinderactiviteiten in Twente. Wencke Steggink is bij Kidsproof.nl verantwoordelijk voor de regio Twente: “Het is zo leuk om te zien hoe onze reporters hun ervaringen van een tof evenement of nieuw speelpark filmen en dit nu ook via het tv-programma kunnen delen met alle kinderen in Twente.” De jonge reporters worden door 1Twente gecoacht

De uitzendingen van Twente4Kids zijn maandelijks te zien op 1Twente. Bekijk hier de eerste aflevering:

De uitzendingen zijn ook online te zien via 1Twente en Kidsproof Twente. 1Twente is te ontvangen bij Ziggo op het digitale kanaal 40 en bij KPN, Telfort en XS4ALL op kanaal 1317.