Ribs & Blues live op 1Twente.nl

Het is in Raalte vaste prik tijdens Pinksteren: Ribs & Blues. Een weekend lang ronkende gitaren, rauwe stemmen, héél veel goede muziek én spareribs. Het festival is al jaren populair bij roots- en bluesliefhebbers. Mocht je het niet redden om op zondag 20 mei naar Raalte te komen, dan kun je de optredens op Main Stage én Delta Stage bekijken via een livestream op 1Twente.nl.

In totaal komen er in het weekend 24 acts naar het festivalterrein aan De Domineeskamp. Op Pinksterzondag vanaf 13.15 uur zullen onder andere The Brew, Danny Vera, Jeangu Macrooy, The Bintangs, Lachy Doley, King of the World en The Brandos live te zien zijn via de livestream. Twee podia worden dit jaar vastgelegd op video en direct live uitgezonden. De meeste bands hebben hun medewerking toegezegd en de rechten vrijgegeven om het optreden live uit te zenden.