Kom naar nieuwe opname van ondernemerscafé Memphis

1Twente en Twentevisie hebben op dinsdag 6 november een nieuwe opname van het bekende ondernemerscafé Memphis. Jan Medendorp ontvangt diverse gasten uit het bedrijfsleven, ditmaal in gebouw Zuid van de Performance Factory in Enschede.

Te gast is Ineke Buursink managing director van woningcorporatie Domijn. Ook schuift Youssef Zinad van Custom Solution aan, één van de ‘bewoners’ van de Performance Factory. En Humphrey Fridt en Marijn ten Cate zijn te gast. Zij schreven een boek over de wereld van blockchain en bitcoins. De opname begint om 17.00 uur, bijwonen is gratis. Deze uitzending van Memphis is donderdag 8 november van 18.00 tot 19.00 uur op de radio te horen bij 1Twente.

Opname: dinsdag 6 november tussen 17.00 en 18.00 uur in de Performance Factory (gebouw Zuid) aan de Hoge Bothofstraat 39. U bent van harte welkom. Vanaf 16.30 uur staat de koffie klaar!