Videojaarmix van Haaksbergse dj op 1Twente

1Twente blikt 25, 26 en 27 januari voor de laatste keer terug op het jaar 2018. De streekomroep zendt de Video Yearmix 2018 uit, gemaakt door dj Boy Bruynzeel (33) uit Haaksbergen. De jaarmix is vrijdag, zaterdag en zondag te zien om 23.00 uur. 1Twente zit bij Ziggo op kanaal 40 en bij KPN en Telfort op kanaal 1317.

In de jaarmix zitten onder meer clips van Armin van Buuren, Drake, Daddy Yankee, Maroon 5 en George Ezra. Ook de grootste hit van 2018, One Kiss van Calvin Harris en Dua Lipa, zit uiteraard in de mix verwerkt. De videojaarmix duurt 56 minuten.

In 2011 kwam Boy Bruynzeel uit Haaksbergen met zijn eerste eigen videojaarmix. Clipzender TMF was dat jaar opgehouden met uitzenden, waardoor ook de bekende videojaarmix van die zender ophield. Doodzonde, vond Boy. Daarom besloot hij om zelf een jaarmix te maken, die hij op het internet publiceerde. Ook in 2012 en 2013 maakte hij een jaarmix. Na een aantal jaren waarin hij geen mix uitbracht, besloot Boy Bruynzeel vorig jaar zomer een nieuwe videojaarmix te maken. Het mixen van de videoclips en de muziek heeft hem twee maanden lang al zijn vrije tijd gekost.