Nieuwe opname Memphis, ditmaal in Haaksbergen

1Twente en Twentevisie hebben op dinsdag 26 februari een nieuwe opname van het bekende ondernemerscafé Memphis. Presentator Jan Medendorp ontvangt weer diverse gasten uit het bedrijfsleven, ditmaal in De Blanckenborgh in Haaksbergen (Enschedesestraat 65, 7481 CL Haaksbergen).

Te gast is Hennie ten Hag, met de bekende Twentse makelaar zal natuurlijk gesproken worden over huizen en voetballen maar ook over zijn maatschappelijke betrokkenheid waarover veel minder bekend is. Daarnaast schuift hoogleraar Dave Blank aan. Hij blijft aan de Universiteit Twente verbonden maar zal ook hogeschool Saxion een handje gaan helpen. Verder zijn te gast Esther Bleumink en Walter Kemperman van BTC Architecten.

De opname bijwonen is gratis. U bent van harte welkom op dinsdag 26 februari tussen 17.00 en 18.00 uur  in De Blanckenborgh in Haaksbergen, Enschedesestraat 65.

Deze uitzending van Memphis is donderdag 28 februari om 18.00 uur op de radio te horen bij 1Twente. Binnen de streekomroep 1Twente wordt samengewerkt door de lokale omroepen van Almelo, Borne, Enschede, Haaksbergen en Hengelo. Kijk voor meer informatie op www.1twente.nl.