Regionale speelfilm als tv-serie op 1Twente

Vanaf woensdag 3 april is de familieserie ‘Liefde maakt blind’ te zien op 1Twente, elke woensdag om 18.15 uur. De serie is een bewerking van de gelijknamige speelfilm, het eerste filmproject van de 20-jarige Stan Oude Alink uit Oldenzaal. Hij deed vier jaar over het maken van de film. De opnames daarvan vonden plaats in Noordoost-Twente, onder meer in Oldenzaal, Denekamp en Rossum.

Volgens Oude Alink is de 9-delige tv-serie geschikt voor de hele familie. “Het verhaal gaat over beste vrienden Daan en Anna. Als ze terugkomen van kamp gebeurt er iets ernstig binnen Daans familie. Ondertussen is Anna bezig met een jongen, Peter, maar Daan probeert die Peter bij haar weg te houden.”

‘Liefde maakt blind’ is vanaf 3 april elke woensdag te zien op 1Twente om 18.15 uur, na het 1Twente Nieuws, en wordt daarna elk uur herhaald. 1Twente is te ontvangen bij Ziggo op kanaal 40 en bij KPN en Telfort op kanaal 1317, ook is de regionale tv-zender online live te bekijken op 1twente.nl.

Liefde maakt blind