Pasen op 1Twente met FC Twente en Hengelose Revue

1Twente doet op paasmaandag live verslag van de thuiswedstrijd tegen Jong AZ. De uitzending van FC Twente Radio begint om 14.00 uur. Mocht FC Twente die middag kampioen worden, dan gaat de uitzending op de radio langer door, met verslag van het feest. Via Facebook en de website van 1Twente Enschede worden tal van reportages gedeeld. 1Twente is te ontvangen via 105.1 FM in de ether, 104.1 FM op de kabel en via www.1twente.nl.

Hengelose Revue
Op paasmaandag is op 1Twente de voorstelling ‘Inpakken en wegwezen’ van de Hengelose Revue te zien. Deze voorstelling in het Twents werd in februari dit jaar zesmaal opgevoerd in Schouwburg Hengelo. Het verhaal gaat over moeder Hendrika die tegen haar wil moet verhuizen naar een bejaardentehuis.

Haar drie kinderen willen haar opbergen in het ‘gesticht’, zoals zij Huize Avondrood noemt. Hendrika krijgt dan ook menig aanvaring met de strenge directrice. Amoureuze verwikkelingen in het tehuis maken de boel nog ingewikkelder. De show wordt muzikaal begeleid door een live orkest van zeven man en een dansgroep met twaalf danseressen en een danser. 1Twente zit bij Ziggo op kanaal 40 en bij KPN en Telfort op de kanalen 1317 en 1428. Daarnaast is de regionale tv-zender online live te bekijken op www.1twente.nl.