Kom naar nieuwe opname ondernemerscafé Memphis

1Twente en Twentevisie hebben op dinsdag 11 juni een nieuwe opname van het welbekende ondernemerscafé Memphis. Presentator Jan Medendorp ontvangt ook ditmaal diverse gasten uit het bedrijfsleven. De opname is deze keer bij Concordia in Enschede.

Te gast is Jacco Vonhof, die onlangs werd verkozen tot voorzitter van MKB-Nederland. Ook Hans Kroeze schuift aan. Hij is directeur van Asito, bekend van de schoonmaak, maar tegenwoordig ook actief met personeelsdiensten en in de zorg. Verder te gast Laura Lohuis, medical personal trainer, en een gesprek over cultuur met Willem Jaap Zwart van Concordia en Judith Hartman van het Wilminktheater.

De opname bijwonen is gratis. U bent van harte welkom op dinsdag 11 juni april tussen 17.00 en 18.00 uur bij Concordia in Enschede (Langestraat 56).

De uitzending van Memphis is donderdag 13 juni om 18.00 uur op de radio te horen bij 1Twente, de samenwerking van de lokale omroepen van Almelo, Borne, Enschede, Haaksbergen en Hengelo. Kijk voor meer informatie op www.1twente.nl.