Beleef de Zwarte Cross op 1Twente

Op 1Twente zijn de komende dagen vier specials te zien over de Zwarte Cross in de Achterhoek. Het jaarlijkse muziek- en crossevenement trekt elk jaar veel bezoekers uit Twente. De dagelijkse specials zijn te zien op donderdag en vrijdag om 18.10 uur, direct na het 1Twente Nieuws, en op zaterdag en zondag om 18.00 uur. Het programma wordt elk uur herhaald.

De Zwarte Cross wordt dit jaar voor de 23ste keer gehouden. In de specials zie je beelden van de motorcross, de muzikale optredens en interviews met festivalgangers. Zo ben je dichterbij de Zwarte Cross dan ooit en geniet je thuis mee van het festivalleven. Het verslag wordt gemaakt door Regio8, de streekomroep voor de Achterhoek, samen met Omroep Gelderland. Presentatieduo Lisanne Halleriet van Regio8) en Frank Oosterwegel van Omroep Gelderland struinen het festivalterrein af op zoek naar de mooiste verhalen en beelden. Niks is onmogelijk!