Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Fctwente
FC Twente
Beeld: Twente FM

TWENTE - FC Twente heeft in de Grolsch Veste met 1-1 gelijk gespeeld tegen PSV.

FC Twente heeft zondag in de lege Grolsch Veste met 1-1 gelijkgespeeld tegen PSV. De 0-1 kwam al vroeg van Malen na een corner van Max. De 1-1 was een penalty van Danilo in de 63e minuut na hands van Gakpo. PSV kreeg vlak rust voor ook een penalty, maar doelman Joël Drommel stopte de inzet van Zahavi. PSV heerste in de eerste helft, maar Twente was na rust de bovenliggende partij.
“Als je geen druk op de bal hebt, dan wordt het lastig’’, sprak Wout Brama over de eerste helft. De aanvoerder citeerde ook nog even zijn oude trainer Steve McClaren met de tekst ‘two halves are never the same’, ofwel ‘twee helften zijn nooit dezelfde’. “De tweede helft was goed van ons, maar uiteindelijk mogen we blij zijn met de 1-1.’’ Joël Drommel speelde zijn honderdste wedstrijd en stopte bij een 0-1 stand de penalty van Zahavi.