Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo
Nieuws
Twente

Damsté en Dijks Leijssen samen verder

Fusieteam
Damsté en Dijks Leijssen samen verder
Beeld: Twente FM

TWENTE – Damsté advocaten – notarissen en Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte gaan samen verder.


De twee kantoren fuseren begin 2021 en gaan door onder de naam Damsté advocaten – notarissen. De fusie past in de lijn van uitbreiding en internationalisering van Damsté. Eerder opende het kantoor al een vestiging in Amsterdam.

Met de fusie gaat nu ook een advocatenkantoor met een uitgesproken Duitse signatuur deel uitmaken van de onderneming. Damsté advocaten – notarissen vinden dat zij hierdoor haar klanten nog beter kunnen adviseren over diverse internationale vraagstukken.

Na de fusie in 2021 telt Damsté advocaten – notarissen in totaal honderdeenenveertig werknemers, van wie achtenveertig advocaten, twee Rechtsanwälte, tien (kandidaat-)notarissen en meer dan twintig paralegals.

Ook in de breedte verstevigt Damsté zich op deze manier en haalt het aanvullende specialismen in huis op het terrein van internationale grensoverschrijdende zaken in de volgende rechtsgebieden: vervoersrecht, faillissementsrecht, intellectueel eigendomsrecht, arbeidsrecht en echtscheidingsrecht.

Daarmee biedt de nieuwe organisatie aanvullende diensten voor de klanten van Dijks Leijssen, zoals notariaat, letselschade, internationaal ondernemingsrecht, vastgoed en overheid. De klanten van Damsté advocaten - notarissen kunnen een beroep doen op Duitse Rechtsanwälte, die al ruim dertig jaar vooral gespecialiseerd zijn in het Duitse internationaal grensoverschrijdende recht en procederen naar Duits recht bij Duitse rechtbanken.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.