Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Twente

Oefenwinst voor FC Twente

FC Twente
FC Twente
Beeld: Twente FM

TWENTE – FC Twente heeft donderdag in een oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle met 3-0 gewonnen. Daan Rots (2) en Thijs van Leeuwen maakten de doelpunten. In de competitie won Twente onlangs al met 5-1 van PEC.


Bij Twente speelde van de normale basis alleen verdediger Plezeguelo mee. De Lange stond op doel en de achterhoede werd verder gevormd door Hilgers, Staring en Smal. Op het middenveld maakt Max Bruns, afkomstig van MVV’29 zijn debuut. Zerrouki en Ilic speelden ook op het middenveld. De basisaanvallers waren Van Leeuwen, Rots en Lamprou. Bij PEC bestond de basis onder meer uit Lam, Van Wermeskerken, Kersten, Saymak, Leemans, Drost en Goochannejhad en Van Duinen.

Bij Twente zijn Drommel, Danilo, Cerny en Dervisoglu afwezig vanwege nationale wedstrijden. Danilo, de huidige topscorer van de Eredivisie, werd voor het eerst geselecteerd voor het Olympische Elftal van Brazilië. Hij speelt twee oefenwedstrijden in Egypte.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.