Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Fctwente
FC Twente
Beeld: Twente FM

TWENTE – FC Twente heeft zaterdagmiddag met 2-4 gewonnen van ADO Den Haag.

In een, voor zaterdag, vroege wedstrijd werden de doelpunten voor Twente in de 41e minuut gemaakt door Queensy Menig en in de 59e minuut door Danilo Pereira da Silva. Twente leek de zaakjes op het droge te hebben maar in de 75e minuut werd het 1-2 voor ADO door een eigendoelpunt van Twente speler Julio Pleguezuelo.
Na een snelle spelhervatting in de 86e minuut maakt Samy Bourard voor ADO de 2-2.

Uit een hoekschop scoort Twente in de 88e minuut. Het doelpunt werd opnieuw gemaakt door Danilo Pereira da Silva. In de vier minuten extra tijd maakt Thijs van Leeuwen het vierde doelpunt voor FC Twente. De eindstand in Den Haag: 2-4.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.