Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Twente

Philip Agteres stopt na dit seizoen bij SVZW

45 Philip Agteres
Philip Agteres vertrekt als trainer bij SVZW
Beeld: Twente FM

WIERDEN – SVZW moet op zoek naar een nieuwe trainer. Aan einde van het seizoen vertrekt Philip Agteres bij de club. Agteres is dan vier jaar trainer geweest van de club uit Wierden.


In zijn eerste seizoen werd Agteres met SVZW kampioen van de eerste klasse. Het jaar erop volgde een degradatie uit de hoofdklasse. Dit seizoen is SVWZ nog ongeslagen onder Agteres. Na vier wedstrijden staat SVZW op de zesde plek in de eerste klasse D met zes punten. De laatste wedstrijd van de Zwaluwen was die op 10 oktober, een gelijkspel tegen Bennekom, 4-4.

De algemene ledenvergadering van SVZW, die op 6 november gehouden zou worden, is uitgesteld tot een nader te bepalen datum. Dit in verband met de aangescherpte coronaregels.

Hervatting competitie

De KNVB heeft inmiddels besloten de competities in het weekend van 16 en 17 januari te willen hervatten, indien dat mogelijk is gezien de corona. “In dat geval kunnen sommige competities nog volledig worden uitgespeeld dit seizoen”, aldus de KNVB.

De bekercompetities komen wel te vervallen en er wordt nog in de hele maand juni doorgespeeld.
Normaal gesproken eindigen de competities in mei en volgt er nog nacompetitie. “De nacompetitie komt te vervallen, waardoor voor een aantal competities de promotie/degradatieregeling aangepast moet worden. De overschrijvingstermijn verschuift dan mee met het einde van competities, van 15 juni naar 30 juni’’, aldus de voetbalbond.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.