Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Rai Vloet schiet Heracles langs Utrecht

Rai vloet heracles almelo 2020 2
Rai Vloet Heracles Almelo
Beeld: Twente FM

ALMELO – Rai Vloet was zondagmiddag de grote man bij Heracles Almelo in de wedstrijd tegen FC Utrecht.
Vloet scoorde driemaal voor Heracles en leverde een assist bij de 4-1 zege op Utrecht. Utrecht had vorige week nog van FC Twente gewonnen. Maar in Almelo was Heracles de baas en leed Utrecht zijn eerste nederlaag. Vloet scoorde al in de 2e minuut de 1-0.

Vlak voor rust kopte Van der Water de 2-0 binnen op aangeven van Vloet.

Na de 2-1 (penalty Gustafson) in de 62e minuut maakte Vloet er in de 63e minuut 3-1 van. De 4-1 van Vloet viel in de 71e minuut. Eerder in de week won Heracles in de beker van Telstar: 3-0, met goals van Bakis, Vloet en Szöke.‘Superblij met de drie punten, een geweldig weekend en een goede week’, was het commentaar van Vloet.
::volgendepagina::
‘Op naar meer’.

Heracles staat nu op 8 punten uit 7 wedstrijden. Komende zaterdag wacht een uitwedstrijd in Venlo tegen VVV.