Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo
Nieuws
Twente

MKB Twente wil meer samenwerking

Vrouwen mannen overlag werken vergaderen
Vergadering.
Beeld: Twente FM

TWENTE - MKB Twente, de belangenorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf in de regio Twente, wil de komende jaren fors inzetten op meer onderlinge samenwerking.

Deze samenwerking richt zich vooral op het ontwikkelen van talent en een duurzame regio. Komende woensdag wordt tijdens de algemene ledenvergadering de aanpak met de leden van MKB-Twente verder uitgewerkt.
Tevens zullen tijdens de Algemene Leden Vergadering op 28 oktober aanstaande drie nieuwe bestuursleden toetreden: Albert van Winden, Richard Kokhuis en Thomas Geerdink.

“Ondanks de moeilijke tijden heerst er een enorme ondernemersdrift binnen onze leden, die zich nu vooral richt op de wereld na corona” aldus Albert van Winden, beoogd nieuw voorzitter.

“We willen onze leden nog meer gaan verbinden op de thema’s onderwijs & talent en duurzaamheid & circulariteit. Ook blijft een goede bereikbaarheid van Twente cruciaal”.

Het bestuur van MKB Twente werkt in deze ambitie intensief samen met het onderwijs, haar strategische partners, MKB Nederland en andere belangenorganisaties.

Het MKB is en blijft cruciaal voor Twente als het gaat om scholing, werkgelegenheid en innovatie. MKB Twente gaat zich de komende 3 jaar vooral richten op de volgende 3 thema’s:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.