Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Twente

Meerwaarde-boek naar Albergen

Formulieren papierwerk administratie laptop werk
formulieren papierwerk administratie
Beeld: Twente FM

ALBERGEN – Het grote Meerwaarde-boek van het Vakcentrum ligt ook in Albergen. Hierin kunnen klanten van zelfstandige winkeliers hen reacties over de eigen meerwaarde van de winkel schrijven.


Het Vakcentrum vind de zelfstandig winkeliers belangrijk voor Nederland. “Ze ondersteunen veel plaatselijke activiteiten en verenigingen en zijn vaak actief in besturen. Dat vinden de betreffende winkeliers vanzelfsprekend. Maar juist omdat zij het vanzelfsprekend vinden is die inzet lang niet altijd voldoende bekend.”

Guinness wereldrecord

De verwachtingen zijn dat er zoveel positieve reacties komen, dat aan het eind van het jaar met die reacties de langste kartonnen slinger ter wereld gemaakt kan worden.

Iets schrijven?

Het boek ligt van maandag 26 tot en met donderdag 29 oktober in Coöp Munster. Alle winkeliers mogen hier iets in schrijven, plakken, tekenen of schilderen. Deze reacties worden op 20 november aangeboden aan het kabinet, op de Dag van de Ondernemer.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.