Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Twente

Zondagvoetbal in derde klasse A

Voetbalteam
Voetbalteam
Beeld: Twente FM

TWENTE - Er zijn veel afgelastingen in de derde klasse A op zondag 11 oktober.


MVV’29 gaat zondag in de derde klasse A voor de derde overwinning. De tegenstander is Borne dat twaalfde staat, met één punt uit twee wedstrijden. MVV staat derde met zes punten uit twee wedstrijden.

DSVD tegen Avanti is zondag de strijd tussen de nummers zeven en negen in de stand. Beide clubs hebben drie punten. De wedstrijd is afgelast.

KVV Losser krijgt bezoek van WVV’34. Losser staat vijfde met zes punten, WVV heeft nog maar één punt. De wedstrijd is afgelast.
::volgendepagina::
Nummer vier RSC speelt zondag in Lonneker tegen LSV. LSV is nog puntloos en heeft een doelsaldo van drie voor en vijftien tegen. RSC won beide wedstrijden tot nu toe.

UDI tegen De Tukkers is zondag een wedstrijd tussen de nummers één en twee in deze klasse, maar de wedstrijd is afgelast.

De wedstrijd tussen Saasveldia en Reutum is afgelast. Saasveldia hoopte bij Reutum, dat twee keer gelijkspeelde, op de eerste punten van het nog prille seizoen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.