Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Quick maatje te groot voor De Esch

Sport voetbal op gras
Voetbal op groen veld
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL – De derby in de tweede klasse H tussen Quick’20 en De Esch heeft zaterdag een duidelijke winnaar opgeleverd. Quick’20 was vooraf de favoriet en de koploper maakte dat volledig waar: Quick won met 7-1.

Halverwege de wedstrijd was het 3-0 voor Quick met doelpunten van Goorhuis, Spit en Heskamp. In de tweede helft maakte Roelink er 3-1 van namens De Esch, maar daarna liet Quick er geen gras over groeien en scoorde het nog vier keer. Spit maakte de 4-1, Rickhoff de 5-1, Eulderink de 6-1 en Rickhoff de 7-1.

Het was de vierde zege op rij voor Quick’20. De Esch blijft staan op drie punten.
::volgendepagina::
WVF tegen Enter Vooruit werd 3-1. De goals vielen na rust. Knol benutte voor Enter Vooruit een penalty en dat was de 3-1.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.