Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Twente

Twents studietraject genomineerd voor ESF-awards

40 esf
LWLT en TFvV zorgen samen voor betere arbeidsmarktkansen.
Beeld: Twente FM

TWENTE – Het project ‘Leven Lang Ontwikkelen in Twente’ is genomineerd voor de ESF-award 2020.


Het project is een samenwerking van Twents Fonds voor Vakmanschap en Leerwerkloket Twente en biedt ZZP’ers en werkzoekenden een scholingscheque aan voor om-, her- en bijscholing in een vakrichting, maximaal tot en met MBO niveau 4. Dit met als doel om een (droom)baan te behouden of om werk te krijgen in de toekomst.

Inmiddels hebben ruim 3500 mensen een aanvraag voor een scholingscheque gedaan. Binnenkort wordt de duizendste cheque uitgereikt.
Doordat het project mensen inspireert en activeert om te investeren in de toekomst, is het genomineerd voor de ESF-award 2020.

Stemmen gevraagd

Landelijk zijn tien projecten genomineerd waarvan er na de stemronde vijf doorgaan naar de finale op woensdag 11 november in Den Haag. ‘Leven Lang Ontwikkelen in Twente’ hoopt dat veel Twentenaren op hun project zullen stemmen. Stemen kan tot 1 november via stempaginaesfaward.nl.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.