Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo
Nieuws
Twente

Voetbalnieuws zaterdag

Voetbalteam
Voetbalteam
Beeld: Twente FM

TWENTE – De voetballers van SVZW hebben de eerste zege in de eerste klasse D binnen.


De Wierdenaren wonnen zaterdag met 3-1 van DOS’37. In de tweede helft waren Ter Hogt (tweemaal een penalty) en Middelkamp trefzeker. In de tweede klasse H boekte Quick’20 de tweede zege. De Oldenzalers wonnen met 3-1 van Vroomshoopse Boys. Kemna, Rickhoff en Spit maakten de goals.

De Esch pakte de eerste punten en won thuis met 2-1 van ASC. Elbersen en Kosters scoorden.

PH – Enter Vooruit eindigde in 1-0. FC Berghuizen staat na twee duels in de vierde klasse G al op tien gemaakte doelpunten. Zaterdag won Berghuizen met 6-3 van Achilles. Olde Hendrikman maakte er drie, de 3-2, de 4-2 en de 5-2. De andere goals waren van Agterbos, Heskamp en Donkers.br /> ::volgendepagina::
In 4F won SVV’56 met 3-2 van Tubantia. De doelpunten waren van Prijs, Wessels en Van Dijk.

Juventa kwam op bezoek bij Achilles’12 met 0-3 voor door goals van Silva (2) en Scharphof), maar verloor wel met 4-3. MVV’69 – ATC werd 2-0, Blauwwitters – SC Daarle 3-1. In 3D boekte AJc’96 opnieuw een overwinning. Tegen ASV’57 werd het 3-2 voor AJc. Nijmeijer, Olde Bolhaar en Koopmans maakten de goals. Hardenberg – Kloosterhaar werd afgelast.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.