Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo
Nieuws
Twente

Geen extra corona-maatregelen Twente

Corona virus
Het Coronavirus
Beeld: Twente FM

TWENTE - Er komen vooralsnog geen extra corona-maatregelen voor de veiligheidsregio Twente. Dat blijkt uit de persconferentie die vrijdagavond door premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge werd gegeven.
In een aantal delen van Nederland werden extra maatregelen afgekondigd, nadat deze in risicoklasse 2 (zorgelijk) terecht waren gekomen. Voor Twente geldt nog steeds risicoklasse 1 (waakzaam), maar zo benadrukte de minister, dat kan snel veranderen.

Aantal nieuwe besmettingen laag

Het aantal nieuwe besmettingen in onze regio is nog steeds laag. In Twente was Haaksbergen vrijdag koploper, met 19 besmettingen per 100.000 inwoners. Ook in Oldenzaal (9) en Losser (8) werden relatief veel nieuwe besmettingen geconstateerd. In Almelo (6), Wierden (4) en Tubbergen (4) lijkt het mee te vallen. In Dinkelland werden gisteren helemaal geen nieuwe besmettingen gemeld.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.