Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo
Nieuws
Twente

Wie bereikt de volgende bekerronde? SVZW of STEVO?

37 2020 wierden svzw Yessin20 Maskoul20800x533
SVZW-speler Yessin Maskoul
Beeld: Twente FM

WIERDEN – SVZW en STEVO hebben het bereiken van de volgende bekerronde in eigen hand. De Zwaluwen en STEVO spelen zaterdag 12 september de laatste wedstrijd in de poulefase van het toernooi om de districtsbeker.


STEVO komt naar sportpark het Lageveld in Wierden voor deze ontmoeting die om 17.00 uur begint.

Publiek is van harte welkom bij de wedstrijd, maar ook hier gelden de coronamaatregelen; zie daarvoor de website van SVZW.

In de poule staat Quick '20 (2 wedstrijden ,4 punten, doelsaldo 8-2) momenteel bovenaan. Op de tweede plek staat SVZW (2 wedstrijden, 4 punten, doelsaldo 5-3). Barbaros bezet de derde plek (2 wedstrijden, 3 punten, doelsaldo 6-7) en Stevo de vierde (2 wedstrijden, 0 punten, doelsaldo 4-11).

Uit de stand is op te maken dat STEVO geen kans meer heeft om door te gaan in de beker. De nummers 1 en 2 gaan door.

Beslissende duels

Zaterdag valt de beslissing. Barbaros speelt dan thuis tegen Quick’20. SVZW speelt thuis tegen STEVO.
Bij winst in deze wedstrijd is plaatsing voor de volgende bekerronde een feit. Bij een gelijk spel of verlies is SVZW afhankelijk van het resultaat van de strijd tussen Barbaros en Quick’20.

“Het is in elk geval zaak om STEVO niet te onderschatten. De resultaten van STEVO mogen dan tegenvallen de laatste weken, de ploeg gaat vast ook wedstrijden winnen. Doorgaan in de beker zit er niet meer in voor STEVO, maar ze gaan vast de wedstrijd niet cadeau geven”, aldus Gerrit Koers van SVZW.

Scheidsrechter Maarten Spoon fluit om 17.00 uur voor de aftrap. Publiek is van harte welkom bij de wedstrijd, maar ook hier gelden weer de corona maatregelen. Op de website van SVZW is te lezen wat deze inhouden.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.