Verkeer
Stuur appje
Zoek
Twente Ballooning Oldenzaal
Twente Ballooning Oldenzaal
Evenement
Twente Ballooning Oldenzaal
Het is een gezinsevenement bij uitstek!

Twente Ballooning is veel meer dan alleen ballonopstijgingen, het is een gezinsevenement bij uitstek!

Oldenzaal
Vanaf 21 aug
15:00

Tijdens de Twente Ballooning stijgen er dagelijks tussen de 30 en 40 ballonnen op in allerlei kleuren en bijzondere vormen. Vanaf recreatiepark Het Hulsbeek kun je van dichtbij de ballonnen zien opstijgen, maar er is elke dag ook een uitgebreid programma met verschillende bezienswaardigheden en activiteiten.

En in het weekend is er nog meer te beleven! Zo is er op vrijdag de Twente Ballooning fair en de welbekende Nightglow, met verlichte ballonnen, muziek en vuurwerk. En is de zaterdag een heus familiefestijn! Voor de kinderen is er dan een mega kinderfestijn met springkussens, clowns, muziek, een kermis, quads en nog veel meer gave activiteiten. Voor de ouderen is er de oldtimershow en ook deze dag is er weer de Twente fair. En last but nog least, wordt de zaterdagavond afgesloten met een prachtige vuurwerkshow boven het water!

En kijk hier voor het hele programma en alle aanvullende info.

wanneer?

21 augustus | 15:00 uur

22 augustus | 15:00 uur

23 augustus | 15:00 uur

24 augustus | 15:00 uur

waar?

prijs

Entreeprijs € 6,00 per persoon per dag (woensdag en donderdag) en € 8,00 per persoon per dag (vrijdag en zaterdag). Parkeren is gratis / kinderen tot en met 6 jaar gratis