Verkeer
Stuur appje
Zoek
Losser Racing Day
Losser Racing Day
Evenement
Losser Racing Day
Een dag voor echte Formule 1-lovers.

Lossers eigen Formule1. Het Westen heeft Zandvoort, het Oosten Losser. Op zaterdag 24 augustus Racing Day. 

Losser
Vanaf 24 aug
12:00

24 augustus is de dag voor echte Formule 1-lovers. Zo is er het bandenwisselspel op een heuse F1-auto, waarvoor teams van vier personen zich kunnen inschrijven. Dat kunnen vriendengroepen zijn, buren, families, maar bijvoorbeeld ook een opa en oma met twee kleinkinderen. Zolang je maar snel bent! Bij het Lossers Hoes komt een groot scherm waar live de kwalificatiewedstrijd van Zandvoort kan worden bekeken.

Moet je even wachten? Bewonder dan de exclusieve sportauto’s die er te bewonderen zijn of probeer zelf het circuit van Zandvoort in een van de full size racesimulatoren in een F1 replica-auto. Voor de winnaars zijn er mooie prijzen. Ook aan de F1-fan in wording is gedacht: de allerkleinsten kunnen e-cars besturen. En zeker zo belangrijk: het Raadhuisplein wordt mooi aangekleed met bar voor verfrissend drankje en een hoop gezelligheid. En wie weet word je nog gespot door de camera's van RTV Oost die met hun uitzending Zomer in Overijssel Losser aandoet. Breeduit blijven lachen dus!

Voor de allerkleinsten zijn er kleine e-cars aanwezig die op een apart circuit hun rondjes kunnen rijden, hoe gaaf is dat! En daarnaast is er voor de kids een springkussen aanwezig, dus voor de ouders voldoende gelegenheid om een drankje te nuttigen als de kids zich ook goed vermaken!
Het wedstrijdelement zit in het bandenwisselspel waarvoor je je kunt opgeven met een team van 4personen, de samenstelling hiervan is geheel vrij. Bij de simulatorenrace wordt het circuit van Zandvoort gebruikt. Voor de winnaars is er een leuke prijs beschikbaar!

Overzicht

wanneer?

Op zaterdag 24 augustus van 12:00 - 18:00 uur

waar?

CENTRUM LOSSER

Raadhuisplein, Losser

prijs

Gratis