Verkeer
Stuur appje
Zoek
Zomerfeesten Saasveld
Zomerfeesten Saasveld
Evenement
Zomerfeesten Saasveld
Saasveld maakt zich op voor een spetterend weekend

Saasveld viert groots zomerweekend op 6, 7 en 8 september Saasveld, 4 september 2024 - Saasveld maakt zich op voor een spetterend weekend vol feestelijke activiteiten, muziek en gezelligheid tijdens de jaarlijkse Zomerfeesten.  Dit populaire evenement, dat plaatsvindt op 6, 7 en 8 september 2024, belooft weer een ware trekpleister te worden voor jong en oud. Er is een uitgebreide kermis met een unieke lage ritprijs. Er zijn attracties zoals de Calypso en de Swing Mill. Het gehele weekend is er een speelterrein ingericht voor de jongsten onder ons.

Saasveld
t/m 08 sep
15:30

Vrijdag 6 september – Generatiegezelligheid en Foute Party

Het weekend begint op vrijdagmiddag met een gezellig samenkomen voor 60-plussers. Er is koƯie en gebak en vermakelijk vertier. Eind van de middag begint het bedrijvenuurtje en zal de kermis worden geopend. Na het bedrijvenuurtje vindt het vogelschieten plaats. De avond wordt afgesloten met een spectaculaire Foute Party met Danny Panadero.

Zaterdag 7 september – Trekkertrek – Feest DJ Jochem

Op zaterdag staan er volop activiteiten voor het hele gezin op het programma. De dag begint met de trekker trek. In de middag zijn er verschillende optredens tijdens de Super Soasel Show. De avond wordt afgesloten met een daverende party met niemand minder dan de Bende van Ellende en Feest DJ Jochem.

Zondag 8 september – Volleybal, The Best Abba Tribute, DJ Jordi en DJ Jelmer.

Op zondag zijn er verschillende activiteiten zoals paardrijden, springkussens en meer. In de middag begint het (buurt) volleybal toernooi. Het weekend wordt afgesloten met de band: The Best Abba Tribute en onze DJ’s van eigen bodem. De Zomerfeesten Saasveld zijn een begrip in de regio en trekken jaarlijks honderden bezoekers. Mis dit bijzondere weekend vol plezier en ontspanning niet en kom samen met familie en vrienden genieten van de feestelijke sfeer.

Voor meer informatie over het programma kunt u terecht op onze website

www.zomerfeestensaasveld.nl of volg ons op social media.

Contact:

Organisatie Zomerfeesten Saasveld 

E-mail: [email protected]

Telefoon: 06-13114638

wanneer?

06 september 15:30

waar?

prijs

Vrijdag 6 september (gratis entree) Geen ticket nodig vrijdag. Vrije doorgang bij tent.€ 0,00 Zaterdag 7 september Toegang voor personen jonger dan 15 jaar is gratis. Voor overige leeftijden gelden entreetarieven. € 10,00 Zondag 8 september Toegang voor personen jonger dan 16 jaar is gratis. Voor overige leeftijden gelden entreetarieven. € 10,00