Verkeer
Stuur appje
Zoek
Interkerkelijke bijeenkomst met inspirerende spreker Wim Kater in Notter
Interkerkelijke bijeenkomst met inspirerende spreker Wim Kater in Notter
Overig
Interkerkelijke bijeenkomst met inspirerende spreker Wim Kater in Notter
Groeien naar Eenheid

Na een periode van vakantie starten de interkerkelijke bijeenkomsten van "Groeien naar Eenheid" weer op woensdag 25 september. Tijdens deze bijeenkomst verwelkomen we Wim Kater als spreker. Iedereen is van harte uitgenodigd om deze inspirerende ochtend bij te wonen.

Notter
Vanaf 25 sep
09:30

Over de spreker: Wim Kater

Wim Kater is een gepassioneerde ondernemer en spreker die een veelbelovende carrière in het bedrijfsleven achter zich liet na een krachtig visioen over zijn roeping. Hij zag honderden miljoenen euro's door zijn handen gaan aan de top van de zakenwereld, maar voelde een diepere roeping om deze bedrijven te vullen met de aanwezigheid van God. "Het is Gods wil om daar opwekking te brengen," zegt Kater. Zijn passie voor zowel ondernemerschap als spirituele vernieuwing is "on fire", zoals hij zelf zegt. Hij gelooft dat de Heilige Geest betrokken is bij heel ons leven, niet alleen binnen kerkelijke settings, maar juist ook daarbuiten.

Programma van de bijeenkomst:

De ochtend begint om 09.30 uur met een inloop waarbij koffie en thee worden geserveerd. Het programma zelf start om 09.45 uur. Naast de inspirerende toespraak van Wim Kater, wordt de aanbidding geleid door Thomas en Leonie Roenhorst.

Wees welkom!

Deze bijeenkomsten bieden een mooie gelegenheid voor verbinding en verdieping in het geloof. We kijken uit naar een gezegende en verrassende bijeenkomst en hopen velen van jullie te mogen verwelkomen. Nodig gerust vrienden, familie en kennissen uit om samen met ons deze ochtend te beleven.

Aanmelden:

Graag ontvangen wij jullie aanmeldingen van tevoren. Dit kan telefonisch via 06 43158279 of 06 11142883. (Aanmelden is niet verplicht maar vanwege voorbereidingen wordt aanmelding op prijs gesteld).

Mis deze bijzondere gelegenheid niet en weet dat je van harte welkom bent!

We zien uit naar je komst! (Deze bijeenkomst is gratis)

wanneer?

25 september 09:30

prijs

Gratis