Verkeer
Stuur appje
Zoek
Proefplein Denekamp
Proefplein Denekamp
Evenement
Proefplein Denekamp
Diverse foodtrucks en livemuziek

Het weekend van 21 en 22 september is de officiële start van het Bokbier seizoen. Skik borrels & bites en Food & Drink Club De Wethouder slaan dit jaar de handen ineen en maken van dit weekend een 2-daags evenement.

Denekamp
Vanaf 21 sep
14:00

Tijdens het Proefplein Denekamp komen er diverse foodtrucks met ieder een andere stijl; Mexicaans, Amerikaanse smoker, Churros, Black Angus & Wagyu burgers, Hongaarse specialiteiten, Aziatische snacks en diverse zoetigheden. Ook de Twentse bitterbal van Skik en de sushi van De Wethouder zijn te proeven tijdens dit evenement.

Daarnaast zijn er verschillende (bok)bieren te proeven van zowel lokale als nationale bierbrouwerijen. Er komt ook een omgebouwde Volkswagen bus met 6 tapkranen waar de gasten hun eigen cocktail kunnen tappen.

Op zaterdag 21 september zal band The Kwints vanaf 20.00 uur voor de muzikale invulling zorgen. Het is een nieuwe opkomende band uit Denekamp bestaande uit 5 jongeren. Samen rock/pop muziek maken is hun grootste passie.

Zondag 22 september zijn de Denekamper Spatzen vanaf 16.00 uur te bewonderen op het podium. Ruim een kwart eeuw zetten zij zalen op de kop met liedjes in het Twents, schlager, vaderlandse hits en andere feestnummers.

Op zondag 22 september is er gelijktijdig het kunstfestival Ratjetoe met creatieve activiteiten, straattheater en een kunst- en boekenmarkt.

Het Proefplein Denekamp start zaterdag 21 september om 14.00 uur en zondag 22 september om 12.00 uur. Het evenement is gratis toegankelijk.

wanneer?

21 september 14:00

waar?

prijs

Gratis