Verkeer
Stuur appje
Zoek
Derde editie van de Loop Esch Door in Tubbergen
Derde editie van de Loop Esch Door in Tubbergen
Actief
Derde editie van de Loop Esch Door in Tubbergen
verschillende afstanden: 5 km,10 km of 15 km.

Tubbergen maakt zich op voor de derde editie van de Loop Esch Door op zondag 13 oktober. Dit jaar is het parcours vernieuwd, waarbij één ronde nu 5 kilometer bedraagt (voorheen 2,5 km). Het parcours, dat zowel over de schilderachtige essen als door het bruisende centrum van Tubbergen voert, belooft een uitdagende ervaring te worden voor de deelnemers. Hardlopers kunnen kiezen uit drie verschillende afstanden: 5 km, 10 km of de nieuwe afstand van 15 km.

Tubbergen
t/m 13 okt
09:00

Naast de reguliere afstanden is er ook ruimte voor hardlopers met een beperking. Zij kunnen deelnemen aan de G-Run, een speciale race die toegankelijk is voor iedereen. Voor de jongste sportievelingen, kinderen van 2 t/m 12 jaar, wordt de KidsRun georganiseerd. Het parcours voor de G-Run en Kidsloop loopt door het centrum van Tubbergen. Voor de wandelliefhebbers wordt er een wandelevenement georganiseerd met drie verschillende afstanden die door het prachtige buitengebied van Tubbergen leiden.

Nieuw dit jaar is ook de start- en finishlocatie, die zich bevindt op het Raadhuisplein, pal voor de imposante basiliek van Tubbergen. Dit centrale punt biedt deelnemers en toeschouwers een sfeervolle plek om samen te komen en van de sportieve prestaties te genieten. Of je nu een fanatieke loper bent of liever geniet van een mooie wandeling, de Loop Esch Door biedt voor ieder wat wils op deze sportieve dag.

wanneer?

13 oktober 09:00

waar?

prijs

Bekijk op www.loopeschdoor.nl