Verkeer
Stuur appje
Zoek
Kinderboekenweek in Enschede
Kinderboekenweek in Enschede
Evenement, Theater, Kinderen
Kinderboekenweek in Enschede
'Lekker Eigenwijs' lezen

Tijdens de Kinderboekenweek is er genoeg te beleven in Enschede. Ontdek de verschillende activiteiten die door de Bibliotheek georganiseerd wordt.

Enschede
t/m 13 okt
00:00

Het thema van de Kinderboekenweek, dat begint op 2 oktober en duurt tot en met 13 oktober, is ‘Lekker Eigenwijs!’ Kinderen worden aangemoedigd om lekker zichzelf te zijn. In de Bibliotheek worden activiteiten georganiseerd voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar. Er zijn theatervoorstellingen, workshops en voorleesfeestjes.

Voorstellingen
Bij deze editie van de Kinderboekenweek hoort eigenwijs theater. Op vrijdag 4 oktober vindt de voorstelling ‘De Verwende Prinses’ plaats in de Bibliotheek Enschede Centrale. De familievoorstelling ‘Herman, we have een probleem’ is te zien op zondag 13 oktober in Theater Prismare.

Voorleesfeestjes
Verder organiseert de Bibliotheek drie voorleesfeestjes. Deze verhalen zijn gericht op kinderen die houden van spannende verhalen én schat zoeken. Deze vinden plaats in de bibliotheken in Twekkerlerveld op 2 oktober, Centrale op 5 oktober en Zuid op 12 oktober.

Workshop
Daarnaast komt illustrator Charlotte Dematons naar Bibliotheek Zuid voor een workshop op 2 oktober. Ervaar onder begeleiding van Charlotte hoe een kunstenaar werkt en ga daarna zelf aan het werk.

Het bestellen van kaartjes kan via de website.

wanneer?

Charlotte Dematons: 15:00 uur tot 16:30 uur.
Voorleesfeestjes: 15:00 uur tot 16:00 uur / 10:30 uur tot 11:30 uur.
De Verwende Prinses: 15:30 uur tot 16:15 uur.
Herman, we have een probleem: 14:00 uur tot 15:00 uur.

prijs

Charlotte Dematons (6-10jr): Niet-leden: 2,50 euro. Leden: Gratis. Voorleesfeestjes (2-8jr): Gratis. De Verwende Prinses (+4jr): Niet-leden: 5,00 euro. Leden: Gratis. Herman, we have een probleem (+6jr): Niet leden: 5,00 euro. Leden: Gratis.