Verkeer
Stuur appje
Zoek
Retro gamebeurs Gaming Universe terug in De Waarbeek
Retro gamebeurs Gaming Universe terug in De Waarbeek
Evenement
Retro gamebeurs Gaming Universe terug in De Waarbeek
Bezoekers en standhouders uit heel Nederland

Gaming Universe vindt plaats op zondag 27 oktober in Waarbeek Zalen en Events in Hengelo. Bezoekers kunnen genieten van een vernieuwde, moderne locatie, retro games, een cosplaywedstrijd en diverse stands met (retro)games, consoles en unieke merchandise. Ook is er een speciale Pokémon-ruimte. Ideaal voor gamers en gezinnen.

Hengelo
Vanaf 27 okt
09:00

Eén van de hoogtepunten van de beurs is de Cosplay wedstrijd. Kom van top-tot-teen in je beste kostuum, dan kun je gratis naar binnen én maak je kans op een toffe prijs.

Er is een uitgebreid aanbod van (retro)games, consoles, vintage toys- en artists en nog vele andere game-gerelateerde items bij verschillende stands. Dit is de perfecte gelegenheid om dat ene, unieke item van je lijstje af te strepen, waar je al zolang naar op zoek bent.

Deze editie van Gaming Universe zijn er ook een aantal Pokémonstands waar je unieke merchandise kunt vinden, en is er een speciale Pokémon Trading Card Game area ingericht. Verzamel, ruil en speel met gelijkgestemde Pokémon-fans.

Neem een lekker broodje hamburger of haal een bakje patat met een drankje bij de bar terwijl je rondloopt en de beurs verkent. De gezellige sfeer maakt het een ideaal uitje voor het hele gezin.

wanneer?

Zondag 27 oktober van 9.00 uur tot 15.00 uur

waar?

prijs

€5,- entree, gratis entree voor fully dressed cosplayers en voor kinderen t/m 12 jaar.