Verkeer
Stuur appje
Zoek
Ontdek de wereld van mossen
Ontdek de wereld van mossen
Overig
Ontdek de wereld van mossen
Excursie over mossen en korstmossen in Heemtuin

Op zaterdag 26 oktober verzorgt IVN Hengelo van 14:00 tot 15:30 uur een excursie over mossen en korstmossen bij Heemtuin Weusthag. Aanmelden kan tot en met 24 oktober via: [email protected]

Hengelo
Vanaf 26 okt
14:00

Zowel mossen als korstmossen zijn heel nuttig. Ze kunnen dienen als: voedselbron, nestgelegenheid, bescherming of als indicator voor de luchtkwaliteit.

Er kunnen maximaal 10 deelnemers meedoen. Aanmelding is noodzakelijk. Dit kan via: [email protected]. Dit kan uiterlijk tot en met 24 oktober. De kosten zijn 3 euro voor IVN-leden en kinderen en 5 euro voor niet IVN-leden. Voor meer informatie ga naar de website van IVN Hengelo of stuur een e-mail naar [email protected].

De excursie bij Heemtuin Weusthag (achter de combibaan) begint om 14:00 en eindigt om 15:30 uur. De minimumleeftijd is tien jaar en honden zijn niet toegestaan. Verder is de route niet rolstoeltoegankelijk. Als laatste zou het fijn zijn als deelnemers hun eigen loep meenemen, maar als ze er zelf geen hebben kunnen ze er een van IVN Hengelo lenen.

wanneer?

26 oktober 14:00

waar?

prijs

De kosten zijn 3 euro voor IVN-leden en kinderen en 5 euro voor niet IVN-leden.