Verkeer
Stuur appje
Zoek
Springkussenfestijn bij De Welle Wierden
Springkussenfestijn bij De Welle Wierden
Actief, Kinderen
Springkussenfestijn bij De Welle Wierden
Rennen, springen, klimmen en klauteren

Pak je agenda erbij en noteer woensdag 30 oktober! Op deze dag, midden in de herfstvakantie, wordt sporthal ‘n Dikken in Wierden omgetoverd tot een groot overdekt speelparadijs. Je leest het goed. De Welle organiseert hier namelijk in samenwerking met Wie-Sport en zwembad De Kolk een groots Springkussenfestijn!

Wierden
Vanaf 30 okt
11:00

Alle kids van 4 t/m 12 jaar kunnen zich tijdens dit festijn uitleven op allerlei verschillende springkussens en andere activiteiten. Met maar liefs 924m2, verschillende leeftijdsarea’s en meerdere spring- en luchtkussens wordt het een activiteit om nooit te vergeten. Voor de kleintjes tot 6 jaar is er een aparte area met (rustigere) speelmogelijkheden met onder andere een ballenbak, kleinere springkussens en populaire bouwstokken/-blokken. De eyecatchers voor de oudere kinderen zijn junglerun, klimtoren of wat te denken van het interactief play system. Voor de ouders en begeleiders is er een leuke zithoek ingericht met uitzicht op de zaal.

Tijdsblokken

Het Springkussenfestijn is opgedeeld in twee tijdsblokken:

· Tijdsblok 1: 11.00 tot 13.30 uur

· Tijdsblok 2: 14.00 tot 16.30 uur

De deuren van sporthal ‘n Dikken gaan om 11.00 uur open. De kinderen kunnen zich in tijdsblok 1 tot 13.30 uitleven. Om 13.30 uur wordt de zaal ‘leeg geveegd’. Vanaf 14.00 uur begint tijdsblok 2 en kunnen de kinderen tot 16.30 uur lekker bewegen en spelen.

Tickets

Tickets zijn te koop per tijdsblok en alleen nodig voor de kinderen; ouders/verzorgers kunnen gratis naar binnen. Kijk voor meer informatie en het reserveren van ticket(s) op www.stichtingdewelle.nl/springkussenfestijn.

wanneer?

30 oktober 11:00

waar?

prijs

€ 7