Verkeer
Stuur appje
Zoek
Griezelige herfstvakantie bij OKids Oldenzaal
Griezelige herfstvakantie bij OKids Oldenzaal
Evenement, Kinderen
Griezelige herfstvakantie bij OKids Oldenzaal
De reis gaat naar Roemenië, land van vampieren

Hoewel de OKids wereldreis van afgelopen zomervakantie erop zit, kunnen kinderen deze herfstvakantie nog één keer mee op reis. De reis gaat naar Roemenië, het land dat bekend staat om de vele vampieren. Dat is ook precies het thema van de herfstvakantie activiteit op woensdag 30 oktober. Een vampier jager heeft de hulp van de kinderen nodig.

Oldenzaal
Vanaf 26 okt
10:00

Het gaat om een dagvullend programma van 10:00 uur tot 16:00 uur en deze keer strijkt het programma neer in de gymzaal van de Leemstee aan de Helmichstraat 42b. Er zijn geen verplichte kosten verbonden aan de activiteit, maar een vrije gift wordt enorm op prijs gesteld. De vrijwilligers zorgen voor ranja en fruit, maar lunch is niet inbegrepen. Neem dus een eigen lunchpakketje mee.

Omdat de activiteiten voor een deel in de gymzaal zijn, is het ook nodig om zaalschoenen mee te nemen. Informatie en inschrijven via gymzaal van de www.oldenzaalkids.nl.

Naast de dagactiviteit in de herfstvakantie gaat de buitenspeelclub van OKids gewoon door op de zaterdagochtenden. Op donderdag 31 oktober is er een extra avontuur in Ierland, namelijk een Halloween tocht in het bos van het Hulsbeek. 

Halloween met OKids; de proef van de tovenaar


Eens in de 50 jaar tijdens de nacht van All Hallows' Eve - ook wel bekend als Halloween - herrijst een tovenaar genaamd Egon. Dit jaar gebeurt dit op donderdag 31 oktober bij een markt dichtbij een bos en een meer. Egon's volgers zullen de mensen naar zich proberen te lokken en als dit gebeurt,
zullen ze zijn proeven moeten afleggen en de route moeten volbrengen.      Wie is er dapper genoeg om de proef te doorstaan en oog in oog te staan met tovenaar Egon?

Dit avontuur vindt donderdag 31 oktober plaats in de bossen van het Hulsbeek. Vanaf 19:00 uurkunnen kinderen en ouders zich verzamelen bij parkeerplaats 1 van het Hulsbeek. Speciaal voor de tocht zijn de parkeerkosten bij parkeerplaats 1 verlaagd. Het is natuurlijk nog voordeliger om de fiets te pakken.

OKids – de organisatie achter deze tocht – hoopt ook volgend jaar een dergelijke speurtocht zonder verplichte bijdrage te kunnen organiseren, maar doet een beroep op ouders om een donatie te overwegen. Anders zou het zo kunnen dat er in de toekomst toch een bijdrage aan de tocht verbonden gaat worden. Bij de markt zullen sommige groepjes even moeten wachten. Er zijn
verschillende activiteiten bij dit startpunt waarvoor een bijdrage gevraagd wordt.

Ben jij 5 jaar of ouder en dapper genoeg om opdrachten van de griezels uit te voeren? Kijk dan op www.oldenzaalkids.nl/halloween en geef je op.

Een paar weken later is het mogelijk om na de Sinterklaas-intocht samen met OKids het Junior Eurovisiesongfestival te kijken. Informatie over alle genoemde activiteiten zijn eveneens terug te vinden op www.oldenzaalkids.nl.

Schema OKids herfstvakantie

Zaterdag 26 oktober OKids buitenspeelclub. Parkeerplaats 1 van het
Hulsbeek, t.h.v. de ingang voor fietsers, ongeveer tegenover de waterzuivering.
10:00 uur – 11:30 uur

Woensdag 30 oktober OKids herfstvakantie Gymzaal van de Leemstee a/d Helmichstraat 42b
10:00 uur – 16:00 uur

Donderdag 31 oktober OKids Halloweenprogramma. Parkeerplaats 1 van het
Hulsbeek (waar de kinder waterspeeltuin zit)
10:00 uur – 16:00 uur

Zaterdag 2 november OKids buitenspeelclub. Parkeerplaats 1 van het Hulsbeek, t.h.v. de ingang voor fietsers, ongeveer tegenover de waterzuivering.
10:00 uur – 11:30 uur

Zaterdag 9 november OKids buitenspeelclub. Parkeerplaats 1 van het Hulsbeek, t.h.v. de ingang voor fietsers, ongeveer tegenover de waterzuivering.
10:00 uur – 11:30 uur

Zaterdag 16 november OKids buitenspeelclub. Parkeerplaats 1 van het Hulsbeek, t.h.v. de ingang voor fietsers, ongeveer tegenover de waterzuivering.
10:00 uur – 11:30 uur

Informatie over herfstvakantie: https://oldenzaalkids.nl/herfs...
Informatie over Halloween: https://oldenzaalkids.nl/hallo...
Informatie over Junior Songfestival kijkdag: https://oldenzaalkids.nl/jesf
Informatie over buitenspeelclub: https://oldenzaalkids.nl/club
Informatie over Boescooltuur: https://www.boescooltuur.nl/cu...
Video over de Buitenspeelclub: https://www.youtube.com/watch?...

wanneer?

26 oktober 10:00

prijs

Gratis