Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Enschede

Halve finale en finale EK Vrouwen uitverkocht

284335 download 1 31

Voor de halve finale en finale van het EK Vrouwenvoetbal in Enschede zijn geen kaarten meer beschikbaar. Dat meldde de organisatie zaterdagavond na een storm aan bestelde tickets.

De Oranje Vrouwen plaatsten zich zaterdag voor de halve finale na een 2-0 zege in de kwartfinale op Zweden. Hierna werd het druk op de ticketsite: duizenden fans besloten alsnog kaarten te bestellen voor de twee finalewedstrijden in Enschede.

Aantallen
De tegenstander van Oranje in de halve finale is nog niet bekend. Dat wordt de winnaar van Engeland - Frankrijk, de kwartfinale die zondagavond op het programma staat. Hoeveel kaarten er nu precies zijn verkocht is niet duidelijk. In het stadion van FC Twente is in elk geval plaats voor zo'n 30.000 toeschouwers. Bij winst speelt Nederland drie dagen later wederom in een uitverkocht stadion. Voor de finale in Enschede zijn immers ook geen kaarten meer beschikbaar.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM - Foto: Lars Smook
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.