Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Hengelo

Hengelose leraar én parttime model Jelle ter Linde uit de kleren voor beestachtige kalender

Hou je vast: er staat weer een Tukker op de Alpaca en Hunk-kalender. Danny Moes uit Enschede sierde de eerste editie in 2021, dit keer is Hengeloër Jelle ter Linde de gelukkige. Jelle doet al jaren modellenwerk én hij is docent aan het ZONE-college in Enschede, waar hij onder meer praktijklessen dierverzorging geeft. Het moge duidelijk zijn: de perfect combi voor een shoot voor deze beestachtige kalender.

Alpacaboerderij

Een kalender vol wollige alpaca's en knappe mannen. Dat is kennelijk iets dat bij velen het hart sneller doet kloppen. En dus een prettig verdienmodel voor de eigenaar van een alpacaboerderij te Rouveen. Deze Sabrina Petter vond Jelle ter Linde (36) een prima kandidaat voor de maanden mei en september. Jelle vindt het vooral leuk en ludiek, vertelt hij.

'Werken aan m'n lichaam'

De Hengelose leraar aan het 'groene' ZONE-college in Enschede lacht: “Een kennis van me vroeg me of dit niet iets voor mij was. Het ludieke sprak me wel aan en daarbij vormde het een mooie aanleiding om weer eens aan mijn lichaam te werken, dus heb ik me opgegeven.”

icon_main_info_white_glyph

Bestellen

De kalender ligt nog niet in de winkel, maar is hier al te bestellen.

'Positieve reacties'

Het wollige dier was voor de leraar geen compleet nieuwe ervaring. Op de school waar hij lesgeeft hebben ze namelijk ook een alpaca. En wat vinden zijn leerlingen ervan vinden dat hij in zijn blote bast op een kalender staat? “Hartstikke leuk, Ik krijg alleen maar positieve reacties!”

Jelle met alpaca magic
Dit is een van de twee foto's van Jelle ter Linde met een alpaca. De staande foto is bewerkt naar een liggend exemplaar om hem op deze site te kunnen plaatsen.
Beeld: Esther Plender Fotografie
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.