Verkeer
Stuur appje
Zoek

Twee zwaargewonden en enorme ravage bij zware aanrijding A35 Enschede:

De A35 bij Enschede is nog tot zeker 13.00 uur vanmiddag afgesloten voor verkeer. Eerder vanmorgen botste bij de afslag Enschede-Zuid een auto achter op een bestelbus met aanhanger. Daardoor raakte de rijbaan bezaaid met brokstukken.

Het ongeluk gebeurde rond half zes vanmorgen. De auto botste achter op de aanhangwagen, die daardoor losbrak van de bestelbus en over de kop sloeg. De auto sloeg tegen de vangrail en kwam een eind verderop tot stilstand. In de auto zaten vier personen. Twee van hen raakten zwaargewond. Het gaat om de 29-jarige mannelijke bestuurder uit Amsterdam en een 34-jarige vrouw uit Ommen. De beide inzittenden van het busje, een man en vrouw van 64 en 62 jaar oud uit Almelo, raakten niet gewond. Ook twee inzittenden van de auto kwamen met de schrik vrij.

A35 afgesloten ongeluk Dennis Bakker
Beeld: News United/Dennis Bakker

Onderzoek

De hulpdiensten rukten in grote getale uit voor hulpverlening. De A35 richting Enschede/Duitsland is nog Tot ongeveer 13:00 uur gesloten. De politie heeft een helikopter ingezet om overzichtsfoto's van het gebied te maken. Deze zullen gebruikt worden in het onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

Dit artikel is gepubliceerd in samenwerking met oost
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.