Verkeer
Stuur appje
Zoek

Oyfo Kunstenschool in Hengelo houdt Proefmiddag voor aspirant-cursisten

Vlad Vasnetsov Pixabay
Op zondag 28 augustus tussen 14.00 en 16.00 uur kunnen geïnteresseerden kennismaken met de vele mogelijkheden die Oyfo Kunstenschool biedt.
Beeld: Vlad Vasnetsov via Pixabay

Het nieuwe cursusseizoen van Oyfo Kunstenschool wordt zondag 28 augustus afgetrapt met de jaarlijkse Proefmiddag. Tussen 14.00 en 16.00 uur kunnen geïnteresseerden kennismaken met de vele mogelijkheden die Oyfo Kunstenschool biedt.

Gratis proefles

Woordvoerder Mariska Stoevenbelt: "Alle lokalen zijn deze middag vrij toegankelijk om een kijkje te nemen bij ons muziek-, dans-, theater-, en beeldende kunstaanbod. Overal klinkt muziek, je mag zelf een instrument proberen en je mag creatief zijn in een van de Beeldende Kunstlokalen. Dans mee in één van onze danszalen of ontdek of je acteren leuk vindt. Tal van docenten zijn aanwezig om uitleg te geven."

De proefmiddag vindt plaats van 14.00 tot 16.00 uur bij Oyfo aan de Floris Hazemeijerstraat 300 in Hengelo. Stoevenbelt heeft een tip voor mensen die enthousiast raken van een of meer van de cursussen: "Zit er iets voor jou bij? Vraag dan direct een gratis proefles aan!"

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.