Verkeer
Stuur appje
Zoek

Overleden man gevonden in auto Hengelo, politie gaat uit van misdrijf

In Hengelo is dinsdagavond een dode man in een auto aangetroffen. De politie dacht eerst dat hij was overleden door een verkeersongeluk, maar denkt nu dat er ‘vermoedelijk sprake is van een misdrijf’. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekendgemaakt.

Sporen

De man werd iets voor middernacht op de Parallelweg LS gevonden, vlakbij het centrum. De auto stond daar tegen een lantaarnpaal. Aan de politie werd op dat moment gemeld dat het zou gaan om een verkeersongeluk, maar op basis van sporen bij de auto denkt de politie toch dat het gaat om een misdrijf.

Witte doeken

De politie doet onderzoek naar de identiteit van het slachtoffer. De auto is vannacht afgezet met witte doeken. Via Twitter vraagt de politie om in contact te komen met mensen die gisteravond vanaf 22.30 uur iets op deze plek hebben gezien.

Nachtelijk onderzoek

De politie heeft vannacht onderzoek gedaan aan de Parallelweg LS, de Gieskesstraat, een deel van de Veloursstraat en de Trijpstraat. Woensdagmorgen is een deel van de fietssnelweg F35 nog dicht in verband met het onderzoek.

Botsing

Een brandweerman die op weg was naar Hengelo heeft onderweg in Almelo een ongeluk gehad. Hij botste op de kruising van de van Rechteren Limpurgsingel met de Nijreessingel op een auto. De passagier van die auto raakte hierbij gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.

Misdrijf hengelo juli 2022 dennis bakker NU
Beeld: Dennis Bakker / News United
Dit artikel is gepubliceerd in samenwerking met oost
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.