Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Hengelo

Eindelijk kan Eendracht-Excelsior Hengelo weer 'rommel' aan de man brengen

Rommelmarkt eendracht hengelo
Op zaterdag 14 mei is het weer zover: dan houdt de muziekvereniging weer een rommelmarkt in clubgebouw De Speeldoos.
Beeld: Eendracht Excelsior

Twee jaar lang kon Eendracht-Excelsior Hengelo niet haar grote rommel- en platenmarkten houden; corona maakte dit onmogelijk. Op zaterdag 14 mei is het echter weer zover: dan houdt de muziekvereniging weer een markt van 9.00 tot 12.00 uur in clubgebouw De Speeldoos aan de Steenbokstraat 217.

Werkgroep '75

De Werkgroep ’75 van Muziekvereniging Eendracht-Excelsior verzorgt al jaren een paar keer per jaar rommel- en platenmarkten, tot groot enthousiasme van bezoekers en vrijwilligers. De vereniging spint garen bij de opbrengst en de bezoekers zijn blij als ze dingen van hun gading aantreffen. Helaas konden deze markten de afgelopen twee jaar niet doorgaan. De organiserende Werkgroep ’75 is erg blij dat het nu wel weer mogelijk is.

Redelijke prijzen

Woordvoerder Annette van der Zande: "De kracht van deze rommelmarkt is dat het binnen plaats vindt. We hoeven dus niet te vrezen voor slechte weersomstandigheden. Verder wordt alles netjes gesorteerd uitgestald en de prijzen die gehanteerd worden, zijn alleszins redelijk te noemen."

Vinyl scoort

De platenmarkt spint garen bij de groeiende interesse in vinyl. Ouderwetse platen doen het goed, weet Van der Zande: "Mensen luisteren graag naar de warme klanken van een echte vinylplaat. Wie op zoek is naar een specifieke plaat of graag gewoon even wil snuffelen, komt zeker aan zijn of haar trekken. Er is namelijk een zeer ruim aanbod."

Rommelmarkt

Naast muziekdragers is er volop 'goed geconserveerde rommel' te koop. Het aanbod loopt uiteen van speelgoed, kleding, computerbenodigdheden, verlichting, elektronica en huishoudelijke artikelen tot hobby- en kinderboeken.

De toegang is gratis.

Kijk voor meer info op www.eendrachtexcelsior.nl of op de facebookpagina van Eendracht Excelsior

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.