FC Twente speelt gelijk tegen PEC Zwolle in besloten oefenwedstrijd

FC Twente heeft donderdagmiddag gelijkgespeeld tegen PEC Zwolle in een besloten oefenwedstrijd. In het MAC3Park Stadion hielden de Overijsselse clubs elkaar in evenwicht: 1-1.

FC Twente nam vroeg in de wedstrijd de leiding. Na knap voorbereidend werk van Denilho Cleonise stond Manfred Ugalde op de goede plek om het openingsdoelpunt voor zijn rekening te nemen, 0-1.

Zwolse gelijkmaker

Twintig minuten later kwam PEC Zwolle langszij. FC Twente-doelman Jeffrey De Lange wist een inzet van Slodoban Tedic niet goed te verwerken, waardoor Max de Waal via de rebound eenvoudig de 1-1 binnen kon schieten. Na rust kregen beide ploegen nog kansen op een tweede treffer, maar bleef het uiteindelijk bij 1-1.

Besloten Oefenwedstrijd FC Twente Pec Zwolle gelijkspel Ugalde Bas Everhard FC Twente Media