Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Enschede

Enschedese Jolanda Bahini is Miss Beauty of Overijssel

Jolanda Bahini uit Enschede mag zich sinds zondag Miss Beauty of Overijssel noemen. De Twentse schone werd in het theaterhotel in Almelo gekroond tot mooiste van de provincie en mag Overijssel nu vertegenwoordigen in de landelijke finale op 2 juli.

Jolanda had wel een gevoel dat ze het ver ging schoppen in de finale, maar dat ze de titel bemachtigde is voor haar een droom die uit is gekomen. Jolanda won ook nog de subtitel Miss Popularity, dit betekent dat ze de meeste stemmen kreeg van haar fans.

Quinty van dijk miss beauty hengelo FOTO ROY FROMA
Lees ook
Hengelose Quinty van Dijk loopt titel 'miss', maar is wel de beste in de media

Gescout

Via Instagram werd Jolanda gescout door de president van de organisatie Miss Beauty of Overijssel. Hij stuurde haar een berichtje en ze was meteen verkocht. Ze was net klaar met haar studie en had zin om zich voor de honderd procent in te zetten. Tijdens haar trainingsdagen kreeg Jolanda meerdere malen te horen dat de kandidates het fijn vonden als zij hulp en tips gaf.

Powervrouw

De titel powervrouw vindt Jolanda dan ook echt bij haar passen. “Door mee te doen aan de Missverkiezing krijg je zelfvertrouwen en leer je jezelf goed presenteren.” Met de invloed die Jolanda nu heeft wil ze graag ontwikkelingslanden helpen die het moeilijk hebben op economisch gebied. “Ik vind het mooi als mensen elkaar helpen, zo wordt de wereld een stukje beter voor iedereen.”

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.