Verkeer
Stuur appje
Zoek

Politie houdt twee personen aan na onrust bij middelbare school in Hengelo

383357 politie1
De politie heeft dinsdagmiddag in Hengelo twee personen aangehouden bij het Montessori College Twente aan de Sloetsweg.
Beeld: Politie

De politie heeft dinsdagmiddag in Hengelo twee personen aangehouden bij het Montessori College Twente aan de Sloetsweg. De aanhoudingen volgden op de melding van een vechtpartij in de omgeving van de school. Een van de aangehoudenen was een 18-jarige jongeman. De tweede persoon was minderjarig.

Twee groepen

Volgens een woordvoerder van de politie kreeg de politie vanmiddag rond half drie een melding van een vechtpartij in de omgeving van het Montessori College Twente. Twee groepen waren er met elkaar slaags geraakt. Toen agenten arriveerden waren de gemoederen weer bedaard en hoefden de agenten verder niet in actie te komen.

Op herhaling

Later moesten de agenten weer terug naar de Sloetsweg. Volgens de politiewoordvoerder omdat personen die mogelijk betrokken waren bij de eerdere vechtpartij weer waren teruggegaan naar de plek waar ze eerder hadden gevochten. De politie hield daar twee personen aan. De 18-jarige vanwege het niet opvolgen van aanwijzingen van de agenten. De minderjarige jongen werd aangehouden voor het beledigen van agenten. Of het gaat om leerlingen van de school is niet bekend.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.