Verkeer
Stuur appje
Zoek

Bestuurder vlucht na aanrijding in Enschede, zwangere vrouw naar het ziekenhuis

P1030188
Voor de tweede avond op rij een zware aanrijding in Enschede. Op het kruispunt Zuiderval/Wethouder Beversstraat kwamen twee auto's met elkaar in botsing.
Beeld: News United/Dennis Bakker

Op het kruispunt tussen de Zuiderval en de Wethouder Beversstraat heeft vrijdagavond rond middernacht een zware aanrijding plaatsgehad tussen twee auto's. De bestuurder van een van de auto's is na het ongeval gevlucht. In de andere auto zat een zwangere vrouw, die later met een ambulance naar het ziekenhuis is overgebracht.

Hoe het ongeval kon gebeuren is nog niet bekend. Uit de ravage is duidelijk dat het een flinke klap was. Brokstukken liggen over het hele kruispunt verspreid. Een van de auto's kwam tientallen meters verder tegen het verkeer in tot stilstand. De bestuurder bleek snel te zijn verdwenen.

Vierde zware ongeval dit weekend

Over de toestand van de zwangere vrouw die in de andere auto zat is verder niets bekend. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van de aanrijding. Beide auto's raakten total loss. De Wethouder Beversstraat is in beide richtingen afgesloten voor het verkeer als gevolg van de aanrijding.

In de nacht van vrijdag op zaterdag was het ook al drie keer raak in Enschede. Toen waren er zware aanrijdingen op de Oliemolensingel, op de A35 en op de N35 (ter hoogte van de Oostweg).

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.