Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Hengelo

Bibliotheek Hengelo verzorgt wekelijks belastingspreekuur voor 'digibeten'

Belastingspreekuur
Vrijwilligers verbonden aan Bibliotheek Hengelo gaan inwoners van Hengelo de komende weken helpen bij het doen van de belastingaangifte.
Beeld: Bibliotheek Hengelo

Vrijwilligers verbonden aan Bibliotheek Hengelo gaan inwoners van Hengelo de komende weken helpen bij het doen van de belastingaangifte. "Digitaal belastingaangifte doen is voor veel mensen best een lastige klus", weet bieb-woordvoerder Peter Bonekamp.

Doorverwijzen

Bonekamp vervolgt: "We hebben voor een wekelijks spreekuur in de maanden maart en april ervaren mensen in huis. Het gaat om vrijwilligers van de Brievenhulp en SeniorWeb. Mensen kunnen hier terecht met vragen over de aangifte. Ook kunnen de vrijwilligers doorverwijzen naar de juiste instanties voor verdere hulp als ze die zelf niet kunnen bieden."

“Digitaal belastingaangifte doen is voor veel mensen best een lastige klus”

Meenemen

Het spreekuur is elke donderdag gratis te bezoeken van 13.00 tot 15.00 uur in de maanden maart en april. Bonekamp: "Om iedereen goed te kunnen helpen, moeten de bezoekers een legitimatiebewijs, de aangiftebrief (als die is ontvangen) en de DigiD-code of DigiD-machtigingscode meenemen", besluit Bonekamp.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.